KOSTIANTYN PASHKIVSKYI

Architectural Technologist

(###) ###-####

alphabet@.com

North America



 

Title: 449 Marf Avenue
Medium: AutoCAD, Revit
Descriptions:
This residential house is intended for a single-family and includes requested accommodations by the client for their living and working environment. The house is executed in a modern style. The façade of the building is a symmetrical combination of openings, projections, and mixed materials. The client requested the separation of semi-public and private areas; the proposed circulation solves this by adding a library between the office and the family area. This library is multifunctional in that it can be used as a waiting area for customers or as additional space for family celebrations.

 
 

Title: Residential House in Toronto
Medium: Revit, Lumion, and Photoshop
Descriptions:
In the course of Building Information Modeling, the major project was to put together a partial set of working drawings and presentation renders using Autodesk Revit and Photoshop. This project was for a fictional family and was located somewhere in Toronto. The house is executed in a modern style and has a dynamic shape and unique layout.

 

 

Title: Living Arts Commercial Building
Medium: AutoCAD, Revit, Lumion, and Photoshop
Descriptions:
This proposal is for a two-story commercial/office building located on the corner of Rathburn and Living Arts Drive in Mississauga, Ontario. The building is completed in a modern style. The façade of the building tends to be symmetrical but remains organic due to the second level of this building, which is rotated 3 degrees and has a cantilever around the entire perimeter. Additionally, this building is mainly covered with glass, with the exception of some of the core elements that are hidden behind the carved concrete wall. The second level is for offices and has two inner courtyards.

 
 

Title: Ninth Line Community Centre
Medium: AutoCAD, Revit, Lumion, and Photoshop
Descriptions:
The community centre proposal and site are a direct attempt at establishing an organic and dynamic means of circulation inside and outside of the building by filling in every area with visual interest. At the front of the building, the Mies van der Rohe -inspired the shape of the library was thought to couple with the calming atmosphere of a Japanese-style courtyard. A wide landscape buffer was implemented around the perimeter of the library so that every direction looking out would be of native forest and vegetation meant to attract wildlife.