ADAPTIVE REUSE THE MODERN TREEHOUSE CRAZY 8's ON QUEENS
WILSON'S RESIDENCE THE ESCAPE

STUDIO 6 - ADAPTIVE REUSE

Exterior Render: SouthEast View 3D Wall Section
Interior Render: Art Gallery Interior Render: Toddlers Classroom
Interior Render: Infants Naproom Interior Render: Library

LINK TO WEBSITE

ARCH VISUALIZATION - THE MODERN TREEHOUSE

Exterior View: SouthWest Exterior View: SouthEast
Interior View: Bedroom/Living Space 3D Floorplan

STUDIO 5 - CRAZY 8's ON QUEENS

Exterior View: SouthWest Exterior View: West
Interior View: 2 Bedroom Suite Interior View: Bedroom

PDF BOOKLET DOWNLOAD

BUILDING RENOVATIONS - WILSON'S RESIDENCE

Exterior View: SouthEast Interior View: Living Room
Interior View: Eat In Kitchen Interior View: Office

BIM - THE ESCAPE (DESIGN CENTER)

Exterior View: SouthWest Interior View: Second Floor Green Space
First Floorplan Second Floorplan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Jetmir Bardhoshi 2021. All Rights Reserved.